Uw specialist in aanbouwen


Een aanbouw of uitbouw nodig?

Om de woonruimte van uw woning te vergroten, is het plaatsen van een aanbouw of uitbouw een goede oplossing. Bij ons bent u dan aan het goede adres, wij kunnen dit geheel voor u naar uw wensen realiseren. Onze deskundige en enthousiaste professionals bekijken graag welk type aanbouw of uitbouw voor u geschikt is. We zijn benieuwd naar uw plannen en geven u graag gratis en vrijblijvend advies inclusief een offerte.


Meer dan 25 jaar ervaring

Snelle installatie door prefab

De beste garantie en service


Advies van specialisten

RV Prefabbouw kan voor elk huis een passende aanbouw of uitbouw ontwerpen, op iedere gewenste lengte, breedte- en hoogtemaat produceren en vakkundig plaatsen. We kijken samen met u naar uw wensen en helpen u in de keuze van de verschillende soorten materialen, kozijnen en afwerkingsmogelijkheden.

 

RV Prefabbouw staat voor u klaar met een professionele aanpak van uw project. Heeft u vragen? Bekijk dan onze antwoorden op vaak gestelde vragen hieronder of neem met ons contact op.


Antwoord op vaak gestelde vragen


Een aanbouw kan door RV Prefabbouw in enkele weken geplaatst worden.

Ja, een aanbouw kan op maat worden gemaakt. Onze specialisten komen bij u thuis opmeten en zullen voor de aanbouw zoveel als mogelijk bij ons in de werkplaats op maat prefabriceren.

Voor de kozijnen maken we gebruik van drie soorten materialen: meranti, kunststof en aluminium. Dit zijn allemaal onderhoudsarme materialen. Ook kunnen wij uw bestaande kozijnen hergebruiken.

Zoals u op onze foto's kunt zien, zijn diverse soorten aanbouw mogelijk. Al uw wensen zijn in principe haalbaar!

Er zijn verschillende soorten glas mogelijk, zoals isolerende en zonwerende HR** beglazing. Wij kunnen aan elke wens voldoen!

Bij het plaatsen van een grote aanbouw, adviseren wij om het plat dak van de aanbouw te voorzien van een lichtstraat, lichtkoepel of solatubes. Dit brengt veel daglicht in uw woning en is erg prettig om te ervaren!

Ja, het is zeker mogelijk om vloerverwarming te laten installeren in uw aanbouw. Ook kunnen wij indien gewenst ervoor zorgen dat u een tegelvloer of houten vloer krijgt in uw aanbouw. Wilt u door uw gehele woning dezelfde vloer? Ook dan kunnen wij dat voor u regelen.

Ja, RV Prefabbouw kan uw aanbouw ook voorzien van een volledig geïntegreerd rolluik of screen.

RV Prefabbouw volgt voor elk project een helder stappenplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  1. We starten met een gratis vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Samen met u maken wij een schets en meten wij de exacte maten op van de te realiseren aanbouw.
  2. We brengen een vrijblijvende prijsofferte aan u uit en bespreken deze samen met u. Wilt u daarna met ons verder, dan gaan we naar de volgende stap.
  3. Na ondertekening van de prijsofferte, zoeken wij voor u uit of het noodzakelijk is een vergunning te verkrijgen. Wij helpen u bij de aanvraag ervan.
  4. Zoveel als mogelijk gaan wij prefabriceren in onze werkplaats. Zo heeft u en uw buren totaal geen overlast van de bouwwerkzaamheden.
  5. Het installatiemoment breekt aan. Wij gaan eerst een fundering afgraven. Daarna zal met beton de juiste fundering worden gestort. Vervolgens zal de betonnen vloer worden geplaatst of gestort. Daarna zal worden gestart met het opbouwen van uw aanbouw. Afhankelijk van uw materiaal keuze, zal deze van steen, hout, staal of glas worden opgetrokken. Daarna plaatsen wij het dak en zal deze waterdicht worden gemaakt door een dakdekker. Indien u ook de afwerking aan ons heeft uitbesteed, dan zullen wij uiteraard de binnenzijde netjes afwerken.
  6. Enkele weken na de installatie lopen wij de uitgevoerde werkzaamheden samen met u kritisch na. Zo kan de aanbouw goed inzetten en zijn eventuele problemen aan het licht gekomen.
  7. Na oplevering kunt u altijd bij ons terecht voor garantie, service en eventuele vragen.

De kosten van een aanbouw zijn sterk afwisselend op basis van uw wensen. Een aanbouw met driedubbele isolerende HR** zonwerende beglazing, rolluik en speciale kozijnen is per vierkante meter bijvoorbeeld veel duurder dan een aanbouw met standaard dubbele beglazing en zonder rolluik. Ook is de materiaal keuze erg van invloed. De keuze van een lichtstraat, lichtkoepel of solatubes is eveneens sterk van invloed op de prijs. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen door te geven en wij zullen u vertellen met welk budget u dan rekening moet houden. Ook kunnen wij samen met u kijken wat allemaal mogelijk is bij een door u vastgesteld budget. Wilt u kosten besparen? Overweeg dan om samen met uw buren een aanbouw te plaatsen.

Ja, het is zeker mogelijk om samen met uw buren een aanbouw te laten plaatsen door RV Prefabbouw. Want hoe meer mensen meedoen, hoe goedkoper het gaat worden. Samen met uw buren een aanbouw plaatsen kan namelijk veel geld besparen. Zo kan de hijskraan zonder te veel extra kosten prima gebruikt worden om een aanbouw van u allemaal te plaatsen. Ook hoeven wij bijvoorbeeld maar één tekening te maken, één offerte op te stellen en één keer de geprefabriceerde onderdelen te transporteren. Denkt u aan een aanbouw? Loop dan ook eerst even bij uw buren langs!


Wilt u van ons een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen één werkdag een voorstel.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bel onze adviseurs