Uw specialist in de bouw van dakkapellen


Een dakkapel of nokverhoging nodig?

U wilt graag wat meer ruimte op de bovenverdiepingen van uw huis? Voor platte daken kunt u denken aan een dakopbouw, maar voor huizen met een schuin dak kan meer ruimte gecreëerd worden met een dakkapel of nokverhoging. Onze deskundige en enthousiaste professionals bekijken graag welk type uitbreiding voor uw dak geschikt is. We zijn benieuwd naar uw plannen en geven u graag gratis en vrijblijvend advies inclusief een offerte.


Meer dan 25 jaar ervaring

Snelle installatie door prefab

De beste garantie en service


Advies van specialisten

RV Prefabbouw kan voor elk huis een passende dakkapel ontwerpen, op iedere gewenste breedte- en hoogtemaat produceren en vakkundig plaatsen. We kijken samen met u naar uw wensen en helpen u in de keuze van de verschillende soorten dakkapellen, materialen, kozijnen en afwerkingsmogelijkheden.

 

RV Prefabbouw staat voor u klaar met een professionele aanpak van uw project. Heeft u vragen? Bekijk dan onze antwoorden op vaak gestelde vragen hieronder of neem met ons contact op.


Antwoord op vaak gestelde vragen


Een dakkapel kan door RV Prefabbouw in één dag geplaatst worden. De dakkapel wordt namelijk vooraf bij ons in de werkplaats geprefabriceerd.

Ja, de dakkapel kan op maat worden gemaakt. Onze specialisten komen bij u thuis opmeten en zullen de dakkapel bij ons in de werkplaats op maat prefabriceren.

Voor de kozijnen maken we gebruik van drie soorten materialen: meranti, kunststof en aluminium. Dit zijn allemaal onderhoudsarme materialen.

Dakkapellen zijn mogelijk met een schuin dak, plat dak en er zijn soorten waarbij de nok één- of tweezijdig is verhoogd. Voor vrijwel elk dak is een oplossing.

Er zijn verschillende soorten glas mogelijk, zoals isolerende en zonwerende HR** beglazing. Wij kunnen aan elke wens voldoen!

Ja, RV Prefabbouw kan uw dakkapel ook voorzien van een volledig geïntegreerd rolluik of screen.

RV Prefabbouw volgt voor elk project een helder stappenplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  1. We starten met een gratis vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Samen met u maken wij een schets en meten wij de exacte maten op van de te realiseren dakkapel.
  2. We brengen een vrijblijvende prijsofferte aan u uit en bespreken deze samen met u. Wilt u daarna met ons verder, dan gaan we naar de volgende stap.
  3. Na ondertekening van de prijsofferte, zoeken wij voor u uit of het noodzakelijk is een vergunning te verkrijgen. Wij helpen u bij de aanvraag ervan.
  4. De dakkapel of nokverhoging gaan wij prefabriceren in onze werkplaats. Zo heeft u en uw buren totaal geen overlast van de bouwwerkzaamheden.
  5. Het installatiemoment breekt aan. Wij komen uw geprefabriceerde dakkapel met een vrachtwagen leveren. Nadat wij een passend gat in uw dak hebben gemaakt, zal een hijskraan de dakkapel naar zijn plaats brengen. Indien u ook de afwerking aan ons heeft uitbesteed, dan zullen wij uiteraard de binnenzijde netjes afwerken.
  6. Enkele weken na de installatie lopen wij de uitgevoerde werkzaamheden samen met u kritisch na. Zo kan de dakkapel of de nokverhoging goed inzetten en zijn eventuele problemen aan het licht gekomen.
  7. Na oplevering kunt u altijd bij ons terecht voor garantie, service en eventuele vragen.

De kosten van een dakkapel zijn sterk afwisselend op basis van uw wensen. Een dakkapel met driedubbele isolerende HR** zonwerende beglazing, rolluik en speciale kozijnen is per strekkende meter bijvoorbeeld veel duurder dan een dakkapel met standaard dubbele beglazing en zonder rolluik. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen door te geven en wij zullen u vertellen met welk budget u dan rekening moet houden. Ook kunnen wij samen met u kijken wat allemaal mogelijk is bij een door u vastgesteld budget. Wilt u kosten besparen? Overweeg dan om samen met uw buren een dakkapel te plaatsen.

Ja, het is zeker mogelijk om samen met uw buren een dakkapel te laten plaatsen door RV Prefabbouw. Want hoe meer mensen meedoen, hoe goedkoper het gaat worden. Samen met uw buren een dakkapel plaatsen kan namelijk veel geld besparen. Zo kan de hijskraan zonder te veel extra kosten prima gebruikt worden om een dakkapel van u allemaal te plaatsen. Ook hoeven wij bijvoorbeeld maar één tekening te maken, één offerte op te stellen en één keer de geprefabriceerde dakkapellen te transporteren. Denkt u aan een dakkapel? Loop dan ook eerst even bij uw buren langs!


Wilt u van ons een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen één werkdag een voorstel.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bel onze adviseurs