Verbouwen of verhuizen?


De opties voor u op een rij


U woont prima naar uw zin in uw huidige woning. Geen reden om te verhuizen. Maar het zou best eens groter of anders mogen. Dan zijn er diverse opties die u kont overwegen, waardoor u fijn thuis kunt blijven wonen en toch dezelfde ervaring krijgt alsof u een nieuwe, grotere woning betrekt:

  • Door een dakkapel te plaatsen of de bestaande nok te verhogen, creëert uw meer ruimte. 
  • Met een dakopbouw realiseert u een complete extra verdieping op uw woning.
  • De begane grond uitbreiden door middel van een aanbouw.

RV Prefabbouw regelt het voor u. Van planvorming tot bouwaanvraag. Van sloop tot oplevering. Onze specialisten bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u.Een duidelijk stappenplan!


Ieder project start met vrijblijvend advies en een offerte. Wij komen bij u kijken en informeren u over de opties. Desgewenst stellen we een offerte op. Wanneer u de opdracht heeft verleend, verzorgen wij eventuele vergunningsaanvragen en stellen we in overleg met u de planning op, waarbij wij u adviseren hoe de overlast tot een minimum beperkt kan blijven. 

 

Uiteraard sluiten we af met een oplevermoment, waarbij we de uitgevoerde werkzaamheden samen met u kritisch nalopen. Vaak doen we dit enige tijd nadat u de uitbreiding in gebruik genomen heeft, zodat eventuele schoonheidsfoutjes aan het licht zijn gekomen en wij die dan ook voor u keurig kunnen aanpakken..

Verbouwen en vergunningen


Voor (ver)bouwen is meestal een omgevingsvergunning voor bouwen nodig. Soms heeft u geen omgevingsvergunning nodig. Bijvoorbeeld voor gewoon onderhoud of het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van uw woning. Of dit voor uw project zo is, kunt u bekijken op de rijksoverheidswebsite www.omgevingsloketonline.nl.

 

Wanneer er toch een vergunning nodig is, dan verzorgen wij die voor u. U heeft er dus vrijwel geen omkijken naar. Op de bovengenoemde website kunt u op ieder gewenst moment met uw DigiD inloggen om de status van de aanvraag te bekijken.Wilt u een prijsvoorstel of nader met ons kennis maken?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag met u contact op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bel onze adviseurs